Ons team

KARLIJN

KARLIJN

Al ruim 25 jaar actief in het kappersvak. In eerste instantie in andermans zaken maar daar stoorde ik me aan de tijdsdruk. Alles moest snel gebeuren waardoor ik het idee kreeg dat ik niet het beste uit mijzelf kon halen om het haar van de klant zo goed en mooi mogelijk af te leveren. Ik ben nou eenmaal ' pietje precies'. Vandaar dat ik, nu 15 jaar geleden, mijn eigen zaak ben begonnen vanuit de wens om het totaal anders aan te pakken. Meer tijd, meer aandacht, meer werkplezier en blije klanten. Het moet een 'uitje' zijn om hier te komen. 1 maart 2023 heb ik kapsalon Professional overgenomen. Samen met het team, gaan we nu verder als Kapsalon Professional By Karlijn.

MIRJAM

MIRJAM

Sinds begin 2015 is Mirjam werkzaam bij Kapsalon Karlijn. Met haar ruim 25 jaar ervaring een echte 'vak idioot'. Ze heeft haar ervaring opgedaan bij verschillende salons in de Zaanstreek waaronder VITU kappers. Ook zij merkte dat de werkdruk vaak de creativiteit en lol in het kappersvak in de weg stond. De werkwijze van Kapsalon Karlijn sprak haar aan en een creatief duo was geboren.

JUDITH

JUDITH

Was 29 jaar werkzaam bij VITU Zaandam. Na de eerste 'Corona sluiting' kwam haar werkplek te vervallen, de salon werd gesloten. Lastig want Judith is nog lang niet uitgeknipt. Dankzij Mirjam is deze 'oud collega' op ons pad gekomen. Deze enthousiaste, zeer ervaren, creatieveling is een fijne versterking in ons team.

KIM

KIM

Na 3 jaar in Krommenie gewerkt te hebben. (waar Charissa haar collega was). Werkte Kim bijna 12,5 jaar met veel plezier bij Kapsalon Professional. Per 1 maart 2023 is deze salon overgenomen door Karlijn. Kim blijft een vertrouwd gezicht voor veel van de klanten. Kim houdt wel van blond in alle variaties en vindt highlights dan ook erg leuk om te in te zetten.

CHARISSA

CHARISSA

Na 13 jaar werkzaam te zijn geweest in Krommenie, (waar Charissa al eerder met Kim samenwerkte) kwam ze 7 jaar geleden bij Kapsalon Professional werken. Naast veel plezier in het knippen vind Charissa kleuren echt heel leuk. Het maakt het kapsel echt af! Ook Charissa is blij dat er nu wat meer tijd voor de klanten wordt genomen. Dit zorgt voor meer plezier in het vak, omdat je net dat beetje extra kunt geven.